Schrijf je eigen levensverhaal


CREEER DE BESTE VERSIE VAN JEZELF…

In onze bijzonder intrigerende cursus ‘Schrijf je eigen levensverhaal’ leer je de rode draad in je leven ontdekken, en werk je aan wie je wilt zijn. Dat is intensief, en supereffectief!

Schrijf je eigen levensverhaal
Tijdens de cursus wordt er veel besproken – misschien komen er zelfs gebeurtenissen boven die je nooit eerder aan iemand vertelde. Een van onze belangrijkste voorwaarden is dan ook dat alles wat tijdens de lessen besproken wordt binnen de vier muren blijft. Verder is de cursus heel praktisch van opzet: door intrigerende vragen en heldere opdrachten krijg je de structuur om direct met je eigen verhaal aan de slag te gaan. Op die manier zet je in korte tijd heel veel op papier!

Doel
: Het schrijven van jouw levensverhaal helpt je om eerdere gebeurtenissen te verwerken en te plaatsen in je leven. En te verklaren waarom je bent zoals nu je bent. Als dat eenmaal duidelijk is kun je werken aan wie je graag wilt zijn: de beste versie van jezelf.

Docent
: Peggy Walker

Duur
De cursus bestaat uit 5 lessen van 2 uur.
We gaan aan de slag met minimaal 3 en maximaal 6 deelnemers.

De cursus kan je ook individueel volgen in 4 lessen van 1,5 uur.

Aanmelding
Geef je op via ons contactformulier 
Vermeld bij het “onderwerp” CURSUS LEVENSVERHAAL en geef bij “uw bericht” de gewenste startdatumen het aantal personen op.  Na de aanmelding ontvang je een bevestiging en een prijsopgave.

Kosten
Vraag een prijsopgave op via ons contactformulier 
Locatie
Walker Coaching,  Zuidwijkstraat 10a, 2729KD Zoetermeer. Of op verzoek elders op locatie.
Extra (niet verplicht)
Neem je favoriete autobiografische boek mee.

terug naar Cursussen