Walker voor HRM


ONTDEKKEN…AANPAKKEN…RESULTAAT!
Met Walker trainingen en begeleiding bij intervisie leer je alle talenten op het werk te gebruiken. Goed gestructureerd, daadkrachtig en vooral: met gedegen aandacht voor het leerproces van iedere deelnemer. Zo bereik je blijvend resultaat.

Maatwerktrainingen
Walker Coaching gaat bij al haar maatwerktrainingen uit van de aanwezige talenten. Zo worden er met meer gemak en voldoening zinvolle en duurzame resultaten geboekt.
Net als bij het trainen voor sport is ook op het werk het oefenen, uitproberen en reflecteren belangrijk om steeds beter te worden. Trainen verlegt de focus naar groei en ontwikkeling. Het is hierdoor een mooie en goede methode om je echt te bewegen en te ontwikkelen naar jouw persoonlijk doel, de ontwikkeling van jezelf en de organisatie.

Voorbeelden van trainingen
Assertiviteit | Personal Branding
Ontdek je Missie | Weg van de minste weerstand

We vertellen u graag meer. Maak hier een afspraak voor een adviesgesprek.


Begeleiding bij intervisie
Intervisie is een vorm van collegiale ondersteuning waarmee men in kleine groepen “gelijken” elkaar voorziet van advies bij werk- en probleemsituaties. Intervisie beoogt deskundigheidsbevordering op de persoonlijke vaardigheden en verbetering van de kwaliteit van het werk. Walker Coaching biedt begeleiding bij intervisie en vervangt hiermee het roulerend voorzitterschap onder medewerkers in een intervisiegroep. De begeleiding is erop gericht om startende of bestaande intervisiegroepen zelfstandig en resultaatgericht te laten functioneren. Als intervisiebegeleider zorgt Walker Coaching voor:

     • de inbreng en toepassing van verschillende intervisiemethodieken
     • een veilige omgeving voor gezamenlijk leren
     • feedback op communicatieve vaardigheden binnen een intervisiegroep

We vertellen u graag meer over professionalisering binnen uw bedrijf. Maak hier een afspraak voor een adviesgesprek.