Team Walker


BEN JIJ JE GROOTSTE OBSTAKEL NAAR GELUK?
We helpen je met alle liefde dat los te laten. Samen komen we verder.
Team Walker: ervaren specialisten die jouw leerproces centraal stellen, elk op hun eigen manier.
“We maken graag kennis met je.”

 

NATHALY WALKER   Coach

 ‘Je kracht en talent worden gevormd door alles wat je van nature doet’.

Nathaly is ijzersterk in de zoektocht. Ze helpt je met het in kaart brengen van je vragen en wensen, je talenten en de obstakels op je weg. Analystisch en objectief luisterend vindt ze de rode draad van wat jou beweegt, en leert ze je graag jezelf te leren coachen.

Nathaly herkent door haar intuïtieve manier van coachen jouw talenten en kwaliteiten en helpt je deze te versterken. Ze creëert verfrissende perspectieven door je in beweging te brengen, en haar open manier van communiceren brengt vaak een ommekeer teweeg. Ze houdt niet van vaagheid: samen met jou stelt ze duidelijke doelen en stap-voor-stap-actiepunten. Zo kun je verder!
Nathaly helpt je bij Lifestylecoaching en Loopbaancoaching.

 


 

PEGGY WALKER       Personal Motivator

Let’s make things happen!’

Peggy helpt je bij de volgende fase: het daadwerkelijke doen. Ze leert je uitvoeren, herkent de valkuilen en motiveert je om je doelen echt te bereiken. Praktisch en enthousiast: Aanpakken!
Ook bij haar gaat het om jouw leerproces. Je leert reflecteren op je acties in het dagelijks leven, en inzicht te krijgen. Heb je meer hulp nodig om tot uitvoering te komen dan neemt ze je aan de hand mee… geen probleem. Zo krijg je resultaten. Stap voor stap kom je verder in je eigen tempo, met precies de begeleiding die je nodig hebt.

Peggy’s persoonlijkheid – en haar werkwijze – kun je het best omschrijven met gezegdes als ‘De daad bij het woord voegen’ en ‘Niet lullen maar poetsen’.
 Ze is empatisch, betrouwbaar, en leert je op een realistische, creatieve én resultaatgerichte manier te komen van denken naar doen en van wens naar werkelijkheid! Blijvend.
Peggy helpt je bij Aanpakcoaching  en draagt zorg voor de  maatwerk-trainingsprogramma’s.